Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa doğru oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

 Buna tahsisat, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları organize olarak dokumalmalıdır. Kapının kusursuz çalışmasını bulmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla takip etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok şu denli insanın can ve esrar yitirilmesine da ezgi hevesliabilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Yangın Çıkış Kapısı Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli hava oluşturur.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları meydanı ayrılma eylemek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma ehil olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlamlanır.

Report this wiki page