Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kaçış derunin kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür bünyelarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra cidar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Binalarda belli standartlarda mahal alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cihetı teselsül opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile henüz sık kullanım sağlanabilir.

Yangın merdivenine giriş ile yan sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı eşyaü asliye cebinır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara şayeste şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, dışarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Umumi amacı insanların binayı muhatara kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi düzenır.

Binaların yangından korunması ile müteallik ele tuzakınan kanuni prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile mekân tuzakır.

Ancak yangın merdiveni zorunluluğu, çatı tipine, yararlanma amacına ve kesme nüshasına gereğince çeşitleme gösterebilir. Kötüda, farklı tipteki binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet midein yeğleme edilir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de büyük binalarda olması kişilerin yaşama kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni yangın kapısı zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiveni bapları çoklukla alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve müstacel durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

Kaçış yollarının başka daire ve başka mekanların sineinden geçerek korunmuş alana yetişmesina onay verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve yahut sokağa oluşturulan kapılarının degajeliği 120 cm’den az olmamalı; bu baplar dâhilen dışarıya sevap kilitsiz olarak açılmalı Yangın Çıkış Kapısı ve otomatik olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en azca 120 zaman olacak şekilde örgülmalıdır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, Yangın Çıkış Kapısı ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından hata mesajları alıp almadığı üzere ziyaretçilerin genel ağ sitesini kesinlikle kullandığı ile ait selen toplar.

Report this wiki page